Romania
Otis International
OTIS LIFT SRL
Liderul mondial in productia si intretinearea ascensoarelor, scarilor si trotuarelor rulante.
 
 Home | Ascensoare | Gen2® |
 

GEN2® - APLICATII CURSA MICA-MEDIE

Gen2® Premier
Sistemul Gen2® Premier combina tehnologia si materialele secolului 21 cu obiectivele moderne cum ar fi eficienta energetica, responsabilitatea mediului, comfortul si siguranta pasagerilor, spatiu util crescut, profilare catre aspectul arhitectonic si timp scazut de instalare.


Otis Gen2® Premier include ulitimele descoperiri in tehnologia ascensoarelor - flexibilitate, curelele poliuretanice cu insertie metalica inlocuiesc cablurile conventionale.

Combinat cu o inovatie de acelasi calibru a motoarelor mici, eficiente din punct de vedere al consumului de energie, si a unui controler si driver cu noivel foarte scazut de zgomot - produsul ajunge in topul sistemelor de ascensoare din industria de specialitate.

Sistemul Gen2® Premier reprezinta mai mult decat o simpla colectie de componente noi, inovative. Este practic reinventarea tuturor principiilor ce guvernau transportarea pe verticala de pana acum. Rezultatul este un sistem complet revolutionar - care trece tehnologia ascensoarelor la urmatorul nivel.

Gen2® Premier poate fi fabricat avand viteza de pana la 2.5m/s, sarcini intre 630-2500kg si cursa maxima de 90m.

Gen2® Comfort

Datorita folosirii curelelor Otis unice in lume din poliuretan cu insertie metalica sistemul Gen2® Comfort reprezinta o solutie foarte eficienta si cu un raport calitate/pret ridicat ideala pentru piata rezidentiala si comerciala a constructiilor.

Sistemul Gen2® Comfort ofera arhitectilor o mai mare libertate de proiectare iar constructorii beneficiaza de un proces de instalare mult mai controlar cu o interferenta mult mai mica cu cladirea. Dezvoltatorii si beneficiarii pot face managementul cladirilor mult mai eficient si pot beneficia de un spatiu pentru inchiriat mai mare.

Gen2® Comfort poate fi fabricat avand viteza de pana la 1.6m/s, sarcina intre 320-1000kg si cu o cursa pana la 45m.

Gen2® Flex

Gen2® Flex este o extensia a gamei produsului Gen2® si continua sa ofere niveluri extraordinare de comfort, durabilitate, siguranta si protectie a mediului inconjurator. Gen2® Flex a fost proiectat pentru a creste capacitatea de incarcare cu pasageri. Folosind aranjamentul in consola cu o cabina cu dimensiuni variabile, se pot oferi ascensoare cu o capacitate situata intre 2 si 8 persoane.

Gen2® Flex poate fifabricat avand viteza de 1m/s, sarcini intre 180-630kg si o cursa maxima de 45m.

 
Gen2® Premier
Gen2® Comfort
Gen2® Flex
 
©2016 Otis Elevator CompanyTermeni de folosire | Confidentialitate | Sugestii | Harta Site