Romania
Otis International
OTIS LIFT SRL
Liderul mondial in productia si intretinearea ascensoarelor, scarilor si trotuarelor rulante.
 
 Home |
 

OTIS SI MEDIUL INCONJURATOR

Spre un viitor mai verde. Am dus angajamentul nostru fata de mediul inconjurator si dezvoltarea durabila la urmatorul nivel. Aceasta inseamna pe langa proiectarea unor produse care sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie si fabricarea acestora folosind metode care sunt mai putin daunatoare mediului inconjurator. Acest lucru inseamna sa continuam sa “gandim si sa actionam verde” si dupa procesul de instalare prin intretinere si oferirea diverselor servicii care sa ii ajute pe clienti sa economiseasca energie.
Fabricare Ecologica
In 2007, Otis a deschis primul atelier din lume de fabricare a liftului verde. Localizat in centrul Zonei de Dezvoltare Economico-Tehnologica Tianjin, China (TEDA), Centrul TEDA al Companiei Otis include cele mai avansate tehnologii de reducere a consumului de energie cu cel putin 25 de procente. Atelierul produce sisteme de ascensoare ecologice.
Produse ecologice
Sistemul de ascensor Otis de tip roomless Gen2 stabileste standardul de performanta, eficienta si confort pentru un ascensor. Curelele de transmisie ale sistemului Gen2 si aparatura magnetica fara angrenaj nu necesita lubrifiere suplimentara, eliminand necesitatea de stocare, curatare si eliminare de deseuri periculoase. Sistemul Gen2 are o eficienta cu 50 la suta mai mare decat ascensoarele traditionale. De asemena, ofera o calatorie lina si silentioasa. In plus, metodele rapide de instalare economisesc timp contractorilor si reduc costurile de constructie.
Ca si produs ales pentru initiativa cladirilor ecologice, circuitele ReGen reduc consumul de energie al ascensoarelor cu pana la 75 la suta comparativ cu circuitele non-regenerante. Circuitele ReGen preiau energia care de obicei se pierdea si o livreaza sistemului electric intern al cladirii pentru refolosire. Acest circuit elimina practic intreruperile din sistemul electronic al cladirii cauzate de distorsii armonice sau interferente radio. Circuitele ReGen reduc costurile totale de operare a unei cladiri, facand posibile economii anuale semnificative in randul proprietarilor de cladiri si chiriasilor an dupa an de-a lungul perioadei de functionare a ascensorului.

Scarile si trotuarele noastre rulante au un impact redus asupra mediului inconjurator, folosind materiale reciclabile si avand caracteristici operationale ce reduc consumul de energie.
Servicii ecologice
Otis ofera o varietate de programe de mentenanta si sisteme suport ce corespund nevoilor clientilor si diferitelor tipuri de echipament. In cele din urma, intretinerea corecta la timpul potrivit prelungeste viata echipamentului, asigura performanta eficienta si protejeaza investitia proprietarului.
 
Afla despre angajamentul OTIS privind solutiile de protejare a mediului inconjurator
Aflati mai multe informatii despre produsele inovatoare si serviciile OTIS care reduc costul si consumul de energie.

 
©2016 Otis Elevator CompanyTermeni de folosire | Confidentialitate | Sugestii | Harta Site