Romania
Otis International
OTIS LIFT SRL
Liderul mondial in productia si intretinearea ascensoarelor, scarilor si trotuarelor rulante.
 
 Home |
 

TERMENI ŞI CONDIŢII


Licenţă Limitată
Supunându-se termenilor şi condiţiilor stabilite în continuare de legile şi reglementările aflate în vigoare, Otis permite dreptul non-exclusiv, non-transferabil, personal şi limitat de folosire şi afişare a conţinutului acestui site şi deasemenea a materialelor aflate pe acesta. Acest drept nu constituie transferul dreptului de proprietate asupra materialelor şi conţinutului acestui site şi se supune urmatoarelor limitări: (1) trebuie menţinute toate menţiunile, materialele şi notele explicative aşa cum apar original pe site; şi (2) nu se vor modifica, reproduce sau altera în vreun fel materialele sau conţinutul acestui site, cu scopuri comerciale, excepţie făcând cazurile menţionate în prezentul set de termeni şi condiţii.

Disclaimer
Informaţiile prezentate pe acest site sunt prezentate doar cu scop informativ. Otis pune la dispoziţie acest site împreună cu materialele conţinute de acesta „ca atare” şi nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru eventualele interpretări greşite ale informaţiilor de pe acest site. În plus, Otis nu îşi garantează şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru exactitate şi corectitudinea informaţiilor prezentate în cadrul acestui site.


Schimbări
Orice informaţie şi material publicate pe acest site pot fi modificate fără un anunţ prealabil. Otis îşi rezervă dreptul de a schimba orice termen sau condiţie din prezentul set fără un anunţ prealabil. Orice folosire a materialelor şi informaţiilor de pe acest site se supune noilor termeni şi condiţii incluzând orice schimbare, editare, adăugire sau ştergere a acestora.

Otis are dreptul de a suspenda, schimba, închide oricând, orice element legat de prezentul site, incluzând aici orice aspect funcţional al acestuia. Otis poate limita accesul la anumite informaţii din prezentul site fără un anunţ prealabil şi fără a fi trasă la răspundere.

Legături hyperlink
CAnumite hyperlinkuri din cadrul acestui site vor lansa alte situri ce nu se află sub controlul Otis. Otis nu furnizează aceste hyperlinkuri pentru asistarea vizitatorilor sitului intr-o experienţă mai utilă şi uşoară în cadrul acestui site. Otis nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul siturilor lansate prin intermediul hyperlinkurilor aflate pe acest site.

Prin folosirea serviciilor sau înregistrarea unui cont pe siturile terţe, situri lansate de hyperlinkurile din cadrul acesui site, vizitatorul se supune termenilor şi condiţiilor acelui site şi nu cu Otis. În acest sens, ar trebui să verificaţi termenii şi condiţiile de folosire ale acelui site înainte de a vă înregistra un cont sau folosi serviciile respectivului site. Cu excepţia cazurilor menţionate specific în prezentul set, nici un termen sau condiţie nu se vor aplica altor situri. Otis doreşte asocierea doar cu companii ce împărtăşesc aceeaşi idee legată de protecţia şi distribuirea informaţiilor cu caracter personal. Cu toate acestea, Otis nu are control asupra administrării activităţilor companiilor terţe.

Când accesaţi siturile altor companii ar trebui să luaţi in calcul că acestea pot folosi „cookie-urile” sau alte metode prin care să colecteze informaţii legate de dumneavoastră. În aceste condiţii, politica Otis.com nu se va aplica acestor situri.
Trimiterea de informaţii
Prin furnizarea de informaţii sau materiale către Otis, prin intermediul e-mail-ului sau prin altă modalitate, incluzând dar nu limitându-ne la păreri, întrebări, comentarii, idei, materiale grafice sau orice alt tip de fişiere, vă exprimaţi pe această cale acceptul că proprietarul acelor materiale v-a dat acordul şi implicit autorizează Otis să modifice, afişeze, adapteze, reproducă, traducă sau distribuie aceste materiale şi/sau informaţii în orice formă.

Limitare de Răspundere
Nici compania Otis şi nici părţi subsidiare ale acesteia, angajaţi sau orice alţi reprezentanţi nu pot fi traşi la răspundere pentru orice inconvenient survenit în urma folosirii prezentului site. Otis nu poate fi trasă la răspunde pentru nici o consecinţă , incidenţă, indirectă, specială sau pentru orice daune severe sau costuri, incluzând dar nu limitându-ne la, pierdere de profit, întreruperea activităţii, pierderea de informaţii şi date, pierderea de bunuri sau imobile, survenite în urma folosirii prezentului site, incluzând aici afişarea conţinutului acestui site cu acceptul sau fără consimţamântul Otis în cadrul altor situri.

Utilizatori Internaţionali şi Juristictie
Acest site este deţinut şi administrat de compania Otis din Statul Conneticut, SUA. Otis nu garantează că informaţiile afişate pe acest site sunt valabile şi disponibile pentru utilizarea în afara SUA şi nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care conţinutul acestui site este considerat ilegal şi interzis prin lege. Dacă accesaţi acest site din afara SUA sunteţi direct răspunzător, conform legilor şi prevederilor legale aflate în aplicare în regiunea dumneavoastră. Acest site va fi administrat conform legilor din Statul Conneticut fără a avea influenţă asupra legilor locale din alte teritorii.

Copyright şi mărci înregistrare
Toate titlurile şi orice marerial cu caracter intelectual prezentate în acest site, încluzând dar nu limitându-ne la, modificările aduse acestora, designul sitului, texte, materiale grafice şi aranjarea acestora în pagină se supun legii drepturilor de autor şi sunt proprietatea companiei Otis. Copyright © 1999-2008 Otis Lif. Toate drepturile rezervate.

Toate textele sau imaginile ce poartă însemnul ™, SM, sau ® reprezintă mărci înregistrate şi sunt folosite cu acceptul respectivilor proprietari.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyTermeni de folosire | Confidentialitate | Sugestii | Harta Site