Romania
Otis International
OTIS LIFT SRL
Liderul mondial in productia si intretinearea ascensoarelor, scarilor si trotuarelor rulante.
 
 Home |
 

BENEFICIILE GEN2®

In anul 2000, sistemul de ascensor Gen2® – o inovatie dezvoltata si patentata de Otis – schimba radical industria ascensoarelor inlocuint cablul de otel conventional prin curele flexibile poliuretanice cu insertie metalica. Avantajele tehnologiei Gen2® sunt disponivile intr-o gama larga de aplicatii ale cladirilor de la cursa mica pana la cursa foarte mare.

Cureaua este groasa doar de 3 mm, si totusi mai rezistente decat cablurile conventionale. Are o durabilitate de 3 ori mai mare si a ajuta Otis sa reinventeze ascensorul.

Cureaua plata cu insertie metalica reduce efectul frecarii intre metal si metal. Acest aspect impreuna cu suprafata neteda si forma rotilor deflectoare duc la un confort sporit din punct de vedere al zgomotului si vibratiilor care sunt mult reduse.

Mai mult, cureaua flexibila permite utilizarea unui motor mult mai compact, eficient din punct de vedere al consumului de energie, care poate fi pozitionat in putul liftului. Acest aspect reduce costul de operare al cladirii si a sistemului, si elibereaza spatiu valoros.

Cureaua si motorul fara cutie de viteze, cu rulmentii sigilati permanent, nu necesita nici un fel de lubrifiere suplimentara consecinta fiind ca sistemul Gen2® este mai curat pentru mediul inconjurator. Marina foarte eficienta fara cutie de viteze cu motorul sincron cu magneti permanenti reduce consumul de enrgie cu pana la 50% comparand cu masina conventionala care are cutie de viteze.

Curelele cu anduranta sporita, rotiele deflectoare neted profilate si reducerea la minim a partilor cu grade de libertate ale motorului fara cutie de viteze reduc dramatic uzura si cresc eficienta. Mai mult pentru a mari durabilitatea si siguranta, Otis a devoltat sistemul Pulse™, care monitorizeaza continuu insertiile metalice ale curelelor plate. Spre deosebire de inspectiile vizuale ale cablurilor conventionale, sistemul Pulse™ detecteaza si raporteaza automat defectele curelei catre personalul de intretinere pentru un raspuns rapid, oferind beneficiarilor o derogare de la expunerea la risc in ceea ce priveste siguranta.
Rezistenta electra pentru fiecare insertie este proportionala cu sectiunea ei, acest aspect furnizand elementele necesare pentru masurarea duratei de viata a curelei.Sistemu Pulse™ monitorizeaza permanent aceste rezistente pentru a determina cand curelele necesita inlocuire.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyTermeni de folosire | Confidentialitate | Sugestii | Harta Site