Romania
Otis International
OTIS LIFT SRL
Liderul mondial in productia si intretinearea ascensoarelor, scarilor si trotuarelor rulante.
 
 Home | Despre Otis |
 

ISTORIA OTIS

Otis a schimbat forma lumii. De la inceputuri umile în Yonkers, New York, la poziţia de leader industrial mondial pe care o deţine astăzi, istoria companiei Otis reprezintă un testament pentru siguranţă, servicii şi performanţă.
Aflat pe o platformă ridicată la mare înalţime deasupra mulţimii la Crystal Palace din New York, un mecanic a şocat mulţimea de oameni în momentul în care a tăiat singura funie care susţinea platforma pe care acesta stătea. Platforma a căzut câţiva centimetri, dar apoi s-a oprit. Noua sa frână revoluţionară de siguranţă a funcţionat, împiedicând platforma să se prabusească la sol. “Sunt în siguranţă, domnilor!”, acesta a declarat.

Cel care se afla pe platforma ridicată era Elisha Graves Otis, fondatorul companiei noastre. Cu acea frână de siguranţă, Otis a pătruns în industria ascensoarelor. Invenţia sa a permis clădirilor – şi imaginaţiei arhitecţilor – să urce la mari inălţimi, conferind o nouă formă indrazneaţă liniei urbane moderne.

Domnul Otis şi-a vândut primele ascensoare în 1853. Astăzi, la mai bine de un secol şi jumătate, Otis încă se află in topul mondial al companiilor de ascensoare, cu peste 60,000 de angajaţi aflaţi la dispoziţia clienţilor în aproape fiecare ţară din lume. Datorită implicării lor, oamenii pot călătorii cu încredere folosind echipamentele Otis, ştiind că acestea sunt rezultatul a peste 150 de ani de experienţă în ceea ce priveşte siguranţa şi calitatea.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyTermeni de folosire | Confidentialitate | Sugestii | Harta Site