Romania
Otis International
OTIS LIFT SRL
Liderul mondial in productia si intretinearea ascensoarelor, scarilor si trotuarelor rulante.
 
 Home | Despre Otis |
 

SIGURANŢA PENTRU TOTI

Siguranţa a fost dintotdeauna principala grijă a companiei Otis.
Astăzi, Otis deţine cele mai bune recorduri în ceea ce priveşte siguranţa în industria verticală de transport. Lucrăm constant la îmbunătăţirea siguranţei produselor existente şi la dezvoltarea unor tehnologii mai sigure pentru noile produse. Otis pune accentul pe politica “siguranţa pe primul loc” şi implementează proceduri standard pentru a garanta de fiecare dată siguranţă maxima în fiecare proces de instalare şi de service.
Produsele Otis sunt supuse unor teste de calitate şi siguranţă în cadrul atelierelor noastre de testare din întreaga lume.

Operăm cele mai înalte clădiri turnuri de testare din lume în Shibayama, Japonia. Acest turn de testare se ridică la 505 picioare (154 metri) deasupra solului şi 89 de picioare (27 metri) sub nivelul solului.

Centrul de Cercetare Bristol din Bristol, Conn., Statele Unite, găzduieşte Centrul de Asigurare a Calităţii Otis şi turnul de testare cel mai înalt din America de Nord – 383 picioare (117 metri) inălţime.

Certificat de calitate
Pentru a ne asigura că tradiţia calităţii noastre continuă, Otis este implicat într-un proces riguros de Dezvoltare a Produsului (PDP). Fiecare produs nou primeşte un “Certificat” pe piaţă. Cu ajutorul Certificatului, întreaga echipă – de la manageri de proiect la directori executivi – asigură calitatea produsului. Toate componentele majore sunt testate sub supravegherea strictă a inginerilor noştri pentru a asigura o durabilitate de 20 ani între perioadele de revizuire.

Efectuăm peste 20 de teste avansate pentru fiecare echipament Otis, inclusiv teste care simulează cele mai slabe posibile condiţii de operare şi cele care simulează traseul greoi pe care produsele noastre l-ar putea avea în timpul transferului de la atelierele Otis la locaţiile de instalare din întreaga lume.
 

Sa fii un calator sigur


Pentru ca folosesti ascensoarele, scarile rulante si trotuarele rulante aproape zilnic, fi sigur ca aceste calatorii sunt sigure.

 
©2016 Otis Elevator CompanyTermeni de folosire | Confidentialitate | Sugestii | Harta Site