Srbija
Otis u svetu...
SRBIJA
Vodeća svjetska firma za proizvodnju i održavanje liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

OTIS GEN2™ LUX

Tehnika liftova
Tradicionalna nosiva užad od čelika kod Otisa GeN2 Comfort zamenjuju se plosnatim, poliuretanskim kaiševima. Kaiševi se sastoje od čeličnih jezgra i obloženi su fleksibilnim poliuretanskim slojem. Kod iste nosivosti bitno su lakši od čelične užadi, nisu korozivni i traju do tri puta duže. Svojim prigušnim svojstvima značajno doprinose izvanredno tihom pogonu s malo vibracija. Tehnologija kaiševa Otisa GeN2 omogućuje primjenu malog, bezreduktorskog pogona.Vrlo kompaktni novi sistem pogona inteligentno je smješten u glavi voznog okna. Varijabilna frekventna regulacija pogona omogućuje brzu i mekanu vožnju pod svim pogonskim uslovima. Ona se još podržava novim sinhronim motorom s permanentnim magnetima, razvijenim za Otis GeN2. Modularno građeno mikroprocesorsko upravljanje s novom generacijom hardvera i softvera konstruisano je za pojedinačna postrojenja i grupni pogon do tri dizala. Upravljanje liftom i regulacija pogona akustički su izolovani i smešteni ispred portala vrata na gornjoj stanici.
Dizajn
Za Otisove liftove serijski postoji velik broj varijanti dizajna. Različite opreme kabine, različita vrata voznog okna i portali kao i atraktivni elementi za rukovanje i pokazivanje osiguravaju da lift optimalno odgovara arhitekturi zgrade.
Prednosti za vas
Otis GeN2 Lux daje arhitektima i stručnim projektantima slobodu oblikovanja kod projektovanja zgrade budući da se površina osnove mašinske prostorije može smanjiti do osnove voznog okna. Mašinska prostorija i kod visokih brzina daje jedva primetnu buku. Otis GeN2 odlikuje se krajnje tihim i ekonomičnim pogonom liftova.
 
 
©2016 Otis d.o.o. BeogradUslovi korišćenja | Privatnost | Predlozi | Sadržaj