Srbija
Otis u svetu...
SRBIJA
Vodeća svjetska firma za proizvodnju i održavanje liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

KVALITET


Kvalitet od Otisa čini ime od poverenja. Već više od 50 godina kvalitet Otis čini imenom od najvećeg poverenja u delatnosti. Naši kupci očekuju da će Otisova oprema dobro funkcionisati tokom čitavog veka trajanja zgrade, a ostvarivanje tog nivoa kvaliteta zahteva postojanu predanost.
Svaki Otisov zaposleni igra ulogu u održavanju kvaliteta koji naši kupci očekuju. Kroz naš rigorozan program za ostvarenje konkurentske izvrsnosti (ACE (Achieving Competitive Excellence)), naši se zaposleni svakodnevno trude ostvariti bolji kvalitet.

ACE koristi alate i metodologije kontinuiranog poboljšavanja s ciljem da se poboljša produktivnost, kvalitet, troškovna efikasnost i zadovoljstvo kupaca. Kroz ACE svaka funkcija u Otisu, od projektovanja do prodaje i servisa, meri svoju uspešnost i postavlja ciljeve poboljšanja.

Nepokolebljivi smo u poboljšavanju svoje uspešnosti. Stvaramo osnažene timove zaposlenih koji nikada ne prestaju slušati svoje kupce. Kad ti timovi pronađu rješenje, ono se brzo primeni – i podeli s drugima. U Otisu nikada ne prestajemo tražiti bolji način.
 
 
©2016 Otis d.o.o. BeogradUslovi korišćenja | Privatnost | Predlozi | Sadržaj