Srbija
Otis u svetu...
SRBIJA
Vodeća svjetska firma za proizvodnju i održavanje liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI


Otis Elevator Company ("OTIS") kreirala je ovu internetsku stranicu Otis.com, osmislivši je isključivo s kupcima na umu, bez obzira jesu li oni vlasnici zgrada, upravitelji zgrada, arhitekti ili bilo koja druga osoba s kojom OTIS posluje. Kao takva, stranica Otis.com ima za cilj da bude naklonjena korisniku i krojena prema konkretnim potrebama i željama svakog pojedinog korisnika. Kako bismo mogli ostvariti tu prilagodbu korisniku, važno je da vi, naši kupci, shvatite da ćemo od vas trebati prikupiti određene informacije i da ćemo nastojati štititi sve informacije i podatke koji su nam dani. Ova Izjava o zaštiti privatnosti korisnika i Uvjeti upotrebe u prilogu Izjave opisuju informacije koje prikuplja Otis.com, našu upotrebu tih informacija i uvjete vaše upotrebe ove internetske stranice. Potičemo vas da pažljivo pročitate oba ta dokumenta prije upotrebe ove internetske stranice, Ako imate bilo kakvih komentara ili pitanja, ili ako postoji još nešto što možemo učiniti da ova internetska stranica dobije najveću moguću vrijednost za vas, molimo vas da nam se obratite e-mailom ili na adresi www.Otis.com.
Ova Izjava o zaštiti privatnosti korisnika odnosi se samo na osobne podatke prikupljene tijekom posjeta ovoj internetskoj stranici. Ne odnosi se na osobne podatke prikupljene izvan interneta ili ručno obrađivane podatke.

Općenito
OTIS koristi informacije koje su korisnici dali dobrovoljno kako bi poboljšao iskustvo korištenja ove internetske stranice, osigurao interaktivne ili personalizirane elemente na stranici i bolje pripremio buduće sadržaje na temelju interesa korisnika. OTIS prikuplja informacije kojima se ne može identificirati osoba kako bi mjerio broj posjeta našoj stranici i utvrdio koja područja stranice korisnici smatraju korisnima na temelju veličine prometa prema određenim područjima. OTIS prati obrasce prometa korisnika na čitavoj stranici prema korisnikovom nazivu domene, vrsti pretraživača, datumu i vremenu pristupa, pregledanim stranicama, itd.
Osobne informacije koriste se za odgovaranje na upite, za omogućavanje pristupa određenim područjima stranice ili pristupa određenim računima, ili za prilagođavanje stranice na temelju vaših interesa. OTIS neće dati e-mail adrese ili druge informacije kupaca bilo kojoj organizaciji ili partneru koji nisu povezani s OTISOM. U nekim slučajevima OTIS može staviti poveznice na druge organizacije. OTIS ne kontrolira takve organizacije i stranice trećih strana i ne može biti odgovoran za sadržaj i praksu u pogledu zaštite privatnosti koju primjenjuju te druge organizacije ili stranice.

Prikupljane informacije

OTIS je osmislio svoju internetsku stranicu tako da je korisnici mogu posjetiti a da se ne identificiraju i ne otkriju bilo kakve osobne informacije, osim ako to odluče. Od posjetilaca naše internetske stranice traži se da daju osobne informacije ako žele odabrati aplikacije eService ili eDirect, registrirati se iz drugih razloga i/ili OTISU poslati e-mail. Korisnik koji odluči da neće OTISU dati osobne informacije ipak može pristupiti određenim dijelovima naše internetske stranice.

Upotreba informacija. OTIS prikuplja tri vrste informacija o korisnicima: (1) podatke koji se prikupljaju praćenjem informacija dobivenih uglavnom vođenjem evidencije o pregledima pojedinih stranica kroz čitavu internetsku stranicu; (2) podatke koje korisnici daju kad se registriraju kao konkretni pojedinci; i (3) podatke koje korisnici daju kad se registriraju za pristup određenim računima kod OTISA. Kad se registrirate na stranicu Otis.com ili vam se dodijeli određena identifikacijska šifra za pristup vaši računima, možemo od vas zatražiti da date određene informacije. Te informacije prikupljamo s ciljem da pružimo krojene usluge i sadržaje koji su u skladu s vašim posebnim potrebama i interesima.
Tijekom vaše registracije na internetskoj stranici možda ćemo od vas zatražiti ime, adresu, poštanski broj, e-mail adresu, telefonski broj ili opći opis vaše djelatnosti (npr. arhitekt, vlasnik zgrade, klijent održavanja). Pored gore spomenutih informacija, nekom drugom prilikom kad koristite našu internetsku stranicu, npr. kad pristupate osobnim podacima ili informacijama, ili kad obavljate kupnju, možda ćemo od vas zatražiti detaljnije i konkretne informacije, kao što su financijski podaci ili pojedinosti u vezi s nekim planiranim projektom.
OTIS može iskoristiti informacije koje ste dali kod registracije za komunikaciju s vama u vezi sa (i) novim i preinačenim proizvodima i uslugama koje nudi OTIS ili (ii) posebnim uslugama koje OTIS stavlja na raspolaganje. Možete odabrati da ne primate takve obavijesti od OTISA tako što ćete poslati e-mail na adresu contact@otis-elevator.com ili označiti kvačicom opciju koja je ponuđena kod registracije.

Pristup informacijama. Dijelovi internetske stranice Otis.com zaštićeni su lozinkom, tako da samo vi imate pristup tim informacijama, osim ako je pristup potreban i OTISU ili njegovim zaposlenicima ili pridruženim organizacijama radi pružanja ponuđenih usluga. Međutim, molimo vas da imate na umu da OTISOVI partneri ili izvođači mogu imati pristup vašim informacijama radi obavljanja određenih poslova podrške i održavanja stranice ili baze podataka. OTIS od tih partnera i izvođača traži da osiguraju istu razinu zaštite privatnosti kao i OTIS. Davanjem svojih osobnih podataka dajete suglasnost za otkrivanje vaših informacija OTISOVIM zaposlenicima, pridruženim organizacijama ili partnerima i izvođačima u gore opisanu svrhu. OTIS inače neće davati od vas dobivene osobne informacije trećim stranama bez vašeg dopuštenja, osim ako to zahtijeva zakon. Napominjemo da će OTIS, pod određenim okolnostima koje dopušta ili zahtijeva zakon ili sudska presuda, prikupljati, koristiti i/ili otkrivati osobne informacije prikupljene preko interneta u skladu s procedurama koje ne zahtijevaju obavještavanje ili pružanje druge zaštite privatnosti (na primjer, u vezi s policijskim istragama).

Poveznice na druge stranice. Tijekom upotrebe internetske stranice možda ćete biti povezani s nekom drugom stranicom ili proizvodom treće strane. Ako OTISU podnesete informacije radi pristupa ili kupnje proizvoda ili usluga treće strane na koje na stranici Otis.com postoji poveznica, možda ćemo te informacije trebati podijeliti toj trećoj stranci kako bi ona mogla obraditi vaš zahtjev i isporučiti proizvod ili usluge koje ste naručili. OTIS ne kontrolira te organizacije-treće strane i ne može biti odgovoran za njihove proizvode i usluge ili postupke zaštite privatnosti koje primjenjuju te organizacije.

Cookies

OTIS može koristiti kolačiće (cookies) u okviru ponude personaliziranih usluga na ovoj internetskoj stranici. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se šalju na korisnička računala i tamo pohranjuju te omogućuju da internetske stranice, kao što je Otis.com, prepoznaju ponovne korisnike, olakšavaju korisnički pristup stranicama i omogućuju kompiliranje zbirnih podataka koji će omogućiti poboljšavanje sadržaja. Kolačići ne oštećuju korisnička računala i datoteke. Mi koristimo kolačiće kako bismo vam mogli ponuditi informacije i usluge koje su krojene prema vašim interesima i potrebama.
Ako korisnici ne žele da OTIS može pristupiti kolačićima, većina programa za pretraživanje omogućuje korisnicima da uskrate ili onemoguće upotrebu kolačića. Međutim, napominjemo da kolačići mogu biti potrebni za pravilno funkcioniranje ili određenu funkcionalnost stranice Otis.com.

Ispravljanje, mijenjanje ili brisanje informacija
OTIS omogućuje korisnicima da pregledavaju, ažuriraju, ispravljaju, mijenjaju i brišu informacije predane OTISU. Ako odlučite izbrisati informacije, OTIS će učiniti sve prihvatljive napore da ukloni vaše osobne informacije iz OTISOVIH datoteka. Kako bi zaštitio privatnost i sigurnost korisnika, OTIS će također poduzeti razumne napore da provjeri korisnikov identitet prije odobravanja pristupa. Ako želite pristupiti osobnim informacijama, promijeniti ih ili izbrisati, prijaviti probleme s internetskom stranicom, postaviti pitanje ili iskazati zabrinutost, pošaljite e-mail OTISU preko stranice www.Otis.com ili putem contact@otis-elevator.com. Također možete pristupiti svojim osobnim informacijama i ispravljati ih samoposlužnim putem na registracijskoj stranici Otis.com.
Sve osobne informacije prikupljene preko interneta u vezi s korisnikom koji nije pristupio stranici Otis.com više od 2 godine bit će automatski izbrisane iz naših datoteka.
Napominjemo da je, iako vam mi pomažemo u zaštiti vaših osobnih informacija, na vama da štitite svoju lozinku i pristup ovoj internetskoj stranici.

Sigurnost i integritet

OTIS je odlučan u osiguravanju sigurnosti i integriteta prikupljenih informacija o korisnicima. OTIS je usvojio razumne fizičke, elektroničke i upravljačke procedure za zaštitu osobnih informacija koje korisnici daju putem interneta. Tim se procedurama informacije štite od neovlaštenog pristupa ili otkrivanja, gubitka ili zloupotrebe te mijenjanja ili uništenja. One također pomažu da se osigura da informacije budu točne i da se pravilno upotrebljavaju. Međutim, zbog prirode internetskih komunikacija ne možemo zajamčiti da će vaš prijenos biti siguran. Također, preporučujemo da nikome ne otkrijete svoju lozinku.

Djeca
Iako OTISOVA internetska stranica nije namijenjena djeci, OTIS je odlučan pridržavati se svih primjenjivih zakona i zahtjeva, kao što je Zakon o zaštiti internetske privatnosti djece. OTIS ne prikuplja svjesno informacije od djece mlađe od 13 godina. Ako OTIS sazna da su dane osobne informacije u vezi s djetetom mlađim od 13 godina, izbrisat će ih iz svojih sustava.

Periodične promjene
Kako se internetska stranica Otis.com bude širila i unapređivala, a tako i sa njom povezani proizvodi i usluge, mi ćemo nastojati osvježavati ovu politiku. Potičemo vas da redovito provjeravate je li ova politika ažurirana i pročitate je. Ona će se mijenjati s vremena na vrijeme bez prethodne obavijesti korisnicima.

Prihvaćanje OTISOVIH postupaka zaštite privatnosti
Korištenjem ove internetske stranice vi iskazujete da prihvaćate ovu Izjavu o zaštiti privatnosti korisnika te pristajete na uvjete utvrđene na ovoj internetskoj stranici. Ako ne pristajete na bilo koji od tih uvjeta, molimo vas da ne koristite ovu internetsku stranicu i ne dajete nikakve osobne informacije.
 
 
©2016 Otis d.o.o. BeogradUslovi korišćenja | Privatnost | Predlozi | Sadržaj