Srbija
Otis u svetu...
SRBIJA
Vodeća svjetska firma za proizvodnju i održavanje liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

LJUDI


Naša najvažnija imovina na kraju dana odlazi kući. Ljudi su najvažnija Otisova imovina. Naši zaposleni imaju znanje i veštine potrebne da se ostvari kvalitet i uspešnost koje naši kupci očekuju. Samo naši zaposleni imaju sposobnost da zadovolje naše kupce.
Mi želimo najtalentovanije i najinventivnije ljude na svetu. I učinićemo sve u svojoj moći da ih pridobijemo i razvijemo njihove potencijale. Kad se zaposlite u Otisu, davaćemo Vam izazovne zadatke – i obuku koja Vam je potrebna da ih ostvarite.
Podsticaćemo Vas na inovativnost i razborito ulaženje u rizike. I zapazićemo Vaš trud. Verujemo da talent i izuzetan napor treba nagraditi konkurentnom platom i povlasticama, povećanim odgovornostima i prilikama za nove mogućnosti u karijeri.
Poštovaćemo Vas kao osobu odavanjem priznanja Vašoj jedinstvenoj perspektivi i iskustvu. Verujemo u pravično postupanje s ljudima, bez izuzetka. Ne radi se samo o pravičnosti i etičnosti. Ostvarivanjem onog najboljeg u našim zaposlenima ostvarujemo ono najbolje i za naše kupce.
 
 
©2016 Otis d.o.o. BeogradUslovi korišćenja | Privatnost | Predlozi | Sadržaj