Otis AB
Otis Worldwide
Sverige
Världens ledande tillverkare och serviceleverantör av hissar, rulltrappor och rullramper.
 
 Hem |
 

INTEGRITET

Agera på rätt sätt vid varje tillfälle. Inom Otis, tror vi på att agera på rätt sätt vid varje tillfälle, att driva vår verksamhet i enighet med lagar och förordningar. Genom att agera etiskt och ärligt så får vi våra kunders lojalitet.
Vi tar in integritet i varje del av vår affärsverksamhet, från hur vi behandlar våra kunder, till hur vi själva beter oss på arbetsplatsen. Vi förväntar oss att varje anställd upprätthåller våra normer och vi stödjer dessa förväntningar genom ett grundligt supportprogram.

Som anställd hos Otis får du ta emot våra nedskrivna Etiska regler. Vi kommer att tillhandahålla utbildning som hjälper dig att känna igen vanliga etiska dilemman och förbereder dig för att hantera dem. Vi kommer att berätta för dig vart du kan vända dig för hjälp med eventuella frågor, eller om du vill rapportera något som oroar.

Vi kommer också att tillhandahålla ett konfidentiellt forum dit du kan vända dig med problem och få ett opartiskt svar utan att blanda in din arbetsledare. Detta forum, som kallas DIALOG-programmet, finns tillgängligt för alla Otisanställda. DIALOG ger anställda möjligheten att fråga efter en opartisk utvärdering av frågor, utan att riskera reprimander eller obehag. På Otis är det här bara en del av att göra det rätta vid varje tillfälle.
 
 
©2016 Otis AB - en del av UTC Building & Industrial systemsAnvändarvillkor | Privacy | Förslag | Site Map