Otis AB
Otis Worldwide
Sverige
Världens ledande tillverkare och serviceleverantör av hissar, rulltrappor och rullramper.
 
 Hem | Om Otis |
 

OTIS AB

Otis installerar, moderniserar, reparerar och underhåller hissar, rulltrappor, portar och andra horisontala transportsystem.
Otis Sverige
Otis Svenska organisation har sedan starten under 1970-talet stadigt ökat antalet installationer. Storleken på företaget och alla samlade resurser ger många fördelar. Otis kan tack vare sin storlek utveckla och behålla hela tillverkningen av alla produkter i sortimentet inom det egna företaget. Det betyder att Otis kan garantera alla detaljer som ingår i t ex. en hisskonstruktion. Därför kan Otis också ge garantier för att hissar, rulltrappor och andra produkter verkligen uträttar vad de ska när de kommer på plats. När det gäller service på våra produkter har vi tillgång till en specialutbildad, rikstäckande serviceorganisation som ser till att produkterna alltid fungerar.
Vår affärsidé
Företagets affärsidé är att i samarbete med våra kunder leverera innovativa lösningar för hissar, rulltrappor och portar. Varje aktivitet skall utmärkas av säkerhet, kvalitet, miljöhänsyn och effektivitet. Detta sker genom användning av vår samlade globala erfarenhet, kompetens och resurser.
Samlade resurser
Otis tillhör United Technologies Corporation, ett av världens 500 största företag och världsledande inom byggsystem och flygindustri. Detta utnyttjar vi för att dra nytta av deras stora resurser vad gäller konstruktion, produkttester, inköp, marknadsföring och informationssystem. Denna styrka utnyttjar Otis för att få fram bättre lösningar till våra kunder.
 
 
©2016 Otis AB - en del av UTC Building & Industrial systemsAnvändarvillkor | Privacy | Förslag | Site Map