Otis AB
Otis Worldwide
Sverige
Världens ledande tillverkare och serviceleverantör av hissar, rulltrappor och rullramper.
 
 Hem |
 

GEN2® HISSEN

Otis rannsakade varenda aspekt av hissen—från konstruktion och installation till användning och underhåll—för att skapa det miljövänliga, energieffektiva och utrymmesomptimerade Gen2 systemet.
Med mer än 100,000 sålda hissar världen över har systemet rekord när det gäller dokumenterad prestation och tillförlitlighet. Gen2 systemets hjärta är Otis patenterade platta, polyuretanklädda stålbälten. Bältena är endast tre millimeter tjocka, men ändå är de starkare än traditionella stållinor och har upp till tre gånger så lång livstid. Dessa stålbälten har gjort det möjligt för Otis att återuppfinna hissen fullständigt.
Produktdetaljer
Tyst och jämn driftGen2 systemet ersätter traditionella stållinor med platta polyuretanklädda stålbälten. Det unika, patenterade teknologin med platta bälten eliminerar praktiskt taget vibrationer vilket ger passagerarna en jämnare och tystare färd.
Flexibel, utrymmesmaximerande konfigurationDet platta bältet möjliggör ett mer kompakt hissystem vilket avlägsnar behovet av ett maskinrum. Arkitekter och konstruktörer får större flexibilitet när det utvecklar byggnader.
Snabb installationMed integrerade komponenter har Otis rationaliserat installationsprocessen så att byggmästare kan dra nytta av en mer kontrollerad instalation med minimala störningsmoment.
MiljöansvarSystemet är upp till 50 procent mer energieffektivt jämfört med konventionella system. Detta medför att exploatörer och fastighetsägare erhåller lägre kostnader för installation och drift.
 
 
©2016 Otis AB - en del av UTC Building & Industrial systemsAnvändarvillkor | Privacy | Förslag | Site Map