Otis AB
Otis Worldwide
Sverige
Världens ledande tillverkare och serviceleverantör av hissar, rulltrappor och rullramper.
 
 Hem |
 

SÄKERHET

Säkerheten kommer främst för Otis. Miljoner människor världen över använder Otis hissar, garageportar, rulltrappor och rullramper varje dag utan att ge säkerheten en tanke. För oss, innebär det att vi lyckats. Vi har förstått att den säkra vägen är den enda vägen.
Säkerhet är inbyggt i allt vi gör, från produkter och anställda till prestationsstatistik. Vi är förpliktigade till att eliminera arbetsskador hos våra anställda genom att göra arbetsplatsen fri från faror och osäkert handlande.

Otis strävar efter att hålla den högsta nivån i branschen när det gäller säkerheten. Våra arbetsledare håller varje månad ett säkerhetsmöte där de utbildar/informerar alla montörer om bl a tillbud/olyckor i Sverige samt i världen. Dessa möten är skräddarsydda av Otis säkerhetschef..

Våra anställda får regelbundet den säkerhetsutbildning de behöver. Säkerhet finns också med som en del i vår interna utvärderingsrevision för att uppnå utmärkt service (Achieving Competitive Excellence el. ACE). Det är också en del i hur vi mäter prestationer. På Otis är säkerhet vår högsta prioritet.
 
 
©2016 Otis AB - en del av UTC Building & Industrial systemsAnvändarvillkor | Privacy | Förslag | Site Map