Otis Lift d.o.o.
OTIS po svetu
SLOVENIJA
The world's leading manufacturer of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Osrednja stran | Tekoče stopnice, klančine in trakovi | Tekoče stopnice |
 
OTIS 506 NCE
Tekoče stopnice za komercialno uporabo. Primerne so za nakupovalna središča, veleblagovnice, hotele, poslovne in ostale stavbe.

Varnost na prvem mestu
Otisov model 506 NCE združuje veliko število varnostnih komponent, tako da ustreza strogim varnostnim predpisom po celem svetu. Veliko varnostnih komponent, ki so pozneje postale obvezen del varnostnih predpisov, je bilo razvitih ravno pri podjetju OTIS. Tako je Otis ne samo nosilec razvoja, pač pa tudi zmeraj znova zvišuje varnostne standarde, zaradi česar so tekoče stopnice še prijaznejše do uporabnikov.

Najvišja kakovost za maksimalno zanesljivost
Udobje in zanesljivost sta v prvi vrsti odvisna od kvalitete komponent in montaže. Na obeh področjih smo si zastavili visoke standarde. Vsaka stopnica je pred montažo posebej izmerjena in pregledana. Dopuščene so izjemno majhna odstopanja.
Stopnice namenjene za komercialno rabo, morajo biti izdelane tako, da zadovoljijo določene komercialne kriterije. Biti morajo ekonomične, obratovati morajo tiho, vožnja pa mora biti mirna in udobna. Stopnice Otis 506 NCE so cenovno konkurenčen izdelek Otisovega preverjenega in priznanega inženiringa.

Design - tekoče stopnice za zahtevnejšo arhitekturo
Tekoče stopnice imajo ob primerni izbiri materialov poleg uporabne tudi estetsko vrednost. Z določitvijo barve in materialov nastane harmonična skladnost med arhitekturo in dvigalno tehniko. Otis 506 NCE nudi arhitektom veliko izbiro materialov, barv, obdelave površin in razsveljave. Tako so ročaji na voljo v različnih barvah. Pri balustradah je na voljo poleg standardnega prozornega varnostnega stekla tudi zatemnjeno steklo v bronastem ali zelenem tonu. Zapiranje ohišja jeklene konstrukcije se lahko poleg standardne barvane jeklene pločevine izvede tudi v nerjaveči pločevini, ogledalu, pa tudi v steklu, ki ob ustrezni osvetlitvi notranjosti ohišja daje stopnicam posebej impresiven izgled. Razsvetljava pod stopnicami na zgornji in spodnji postaji služi varnosti potnikov. Razsvetljava je lahko stalna ali občasna. Atraktiven “semafor“ na obeh dohodih kaže smer vožnje tekočih stopnic.

Partnerstvo se ne konča s predajo naprave
Hitra oskrba z originalnimi nadomestnimi deli in šolani serviserji so za zadovoljstvo uporabnikov nepogrešljivega pomena. Otis lahko zadovolji vse te potrebe, razen tega pa Otis ponuja tudi natančno izračunane servisne programe za dolgoročno učinkovitost naprav. Tako je omogočena gospodarna, zanesljiva in varna uporaba, kar je dobra osnova za uspešno partnerstvo.

Kvaliteta skozi “Passport”
Osnova Otisovega programa zanesljivosti je sistem, imenovan “Passport”. Edinstven sistem, ki uvaja stroga preverjanja od planiranja in razvoja do proizvodnje in transporta na gradbišče. Vsak izdelek mora biti stoodstotno potrjen na vsaki točki, preden lahko nadaljuje na naslednjo stopnjo. “Passport” je obvezen sistem kontrole, ki nenehno opominja, da je kvaliteta za nas, poleg varnosti, na prvem mestu.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyPogoji uporabe | Lastniške pravice | Vaši predlogi | Kazalo