Otis Lift d.o.o.
OTIS po svetu
SLOVENIJA
The world's leading manufacturer of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Osrednja stran | Tekoče stopnice, klančine in trakovi | Tekoče klančine in trakovi |
 
OTIS 606 NCT
Varnost, zanesljivost in učinkovitost so oznake za tekoči trak Otis 606 NCT.

Varnost na prvem mestu
Z ozirom na veliko število potnikov, od najmlajših do najstarejših, ki jih tekoči trakovi vsak dan prepeljejo, je razumljivo, da je varnosti posvečena posebna skrb. V tem pogledu je tekoči trak Otis 606 NCT neprekosljiv. Na primer: posebna naprava varuje pred vkleščenjem na mestu, kjer ročaj prehaja v ohišje (unikatna izvedba samo pri Otisu). Prevoz vozičkov je povsem varen. Balustrade z idealno višino 1000 mm so narejene iz 10 mm varnostnega stekla.
Enako visoki standardi so uporabljeni pri izdelavi, projektiranju in inženiringu. Mikroprocesorsko krmilje zagotavlja večjo zanesljivost, večfunkcijska operacijska plošča omogoča zagon samo pooblaščenim osebam s ključem ter vizualen prikaz statusa traku z natančno diagnostiko motenj tudi za preteklo obdobje.

Impresivna izvedba
Tekoči trak, ki je namenjen za komercialno rabo, mora biti izdelan tako, da zadovolji določene komercialne kriterije. Biti mora ekonomičen, obratovati mora tiho, vožnja pa mora biti mirna in udobna.
Skrbna analiza komponent, napreden motor in preverjena tehnologija, ki je rezultat velikih vlaganj v raziskave in razvoj, kot tudi natančno justiranje vsakega instaliranega traku – vse to omogoča zelo ekonomično obratovanje.
Tiho in mirno delovanje je odvisno od kvalitete komponent in strokovnosti pri sestavljanju. V obeh pogledih smo si pri Otisu zastavili najvišje standarde.

Moderen izgled in raznovrstnost opreme
Otis 606 NCT nudi arhitektom veliko izbiro materialov, barv, obdelave površin in razsvetljave. Tako so ročaji dosegljivi v različnih barvah. Pri balustradah je na voljo poleg standardnega varnostnega stekla tudi zatemnjeno steklo v bronastem ali zelenem tonu. Zapiranje ohišja jeklene konstrukcije se lahko razen standardne barvane jeklene pločevine izvede tudi v nerjaveči pločevini, ogledalu, pa tudi v steklu, ki ob ustrezni osvetlitvi notranjosti ohišja daje napravi posebej impresiven izgled. Razsvetljava pod paletami na zgornji in spodnji postaji služi varnosti potnikov. Razsvetljava je lahko stalna ali občasna. Atraktiven “semafor“ na obeh dohodih kaže smer vožnje tekočega traku.

Partnerstvo se ne konča s predajo naprave
Hitra oskrba z originalnimi nadomestnimi deli in šolani serviserji so za zadovoljstvo uporabnikov nepogrešljivega pomena. Otis lahko zadovolji vse te potrebe, razen tega pa Otis ponuja tudi natančno izračunane servisne programe za dolgoročno učinkovitost naprav. Tako je omogočena gospodarna, zanesljiva in varna uporaba, kar je dobra osnova za uspešno partnerstvo.

Kvaliteta skozi “Passport”
Osnova Otisovega programa zanesljivosti je sistem imenovan “Passport”. Edinstven sistem, ki uvaja stroga preverjanja od planiranja in razvoja do proizvodnje in transporta na gradbišče. Vsak izdelek mora biti stoodstotno potrjen na vsaki točki preden lahko nadaljuje na naslednjo stopnjo. “Passport” je obvezen sistem kontrole, ki nenehno opominja, da je kvaliteta za nas, poleg varnosti, na prvem mestu.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyPogoji uporabe | Lastniške pravice | Vaši predlogi | Kazalo