Otis Lift d.o.o.
OTIS po svetu
SLOVENIJA
The world's leading manufacturer of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Osrednja stran |
 

GEN2® DVIGALA

Otis je ponovno preveril vsako podrobnost dvigala—od izgleda in montaže do delovanja in vzdrževanja - da bi ustvarili ekološko sprejemljivo, energijsko učinkovito in prostorsko nepotratno dvigalo GeN2.
Detajli dvigala
Z več kot 100.000 prodanih dvigal po vsem svetu, ima sistem dokazljivo zgodovino o zanesljivosti in učinkovitosti. Srce sistema GeN2 so patentirani poliuretanski trakovi. Trakovi so debeline vsega 3 mm in so močnejši ter odpornejši od standardnih jeklenih vrvi. Trakovi zagotavljajo do 3 kratno daljšo življensko dobo od jeklenih vrvi. In trakovi so OTIS-u omogočili, da je na novo ustvaril dvigalo.
Detajli izdelka
Mirno in tiho obratovanjeS poliuretanom prevlečeni trakovi omogočajo mirno in tiho vožnjo, dušijo vibracije in onemogočajo stik kovine s kovino. Izolirano ohišje kabine in kompakten brezreduktorski motor še dodatno prispevata k tihemu delovanju. Tudi zavora motorja je skonstruirana tako, da omogoča neslišno zaviranje.
Prednost za arhitekte, gradbince in investitorjeKer Gen2 ne potrebuje ločene strojnice na strehi ali v objektu, omogoča arhitektom večjo fleksibilnost pri projektiranju. Prednost za gradbince je v bolj kontroliranem procesu dela, hitrejši montaži in v minimalnem sovpadanju del z ostalimi izvajalci. Investitorjem ostane več uporabnega prostora in tako lahko bolj ekonomično gospodarijo z objektom.
Najvišja stopnja udobja pri speljevanjuPri razvoju dvigala Gen2 je bila posvečena posebna pozornost mehkemu profilu vožnje. Digitalna frekvenčna regulacija zaprte zanke z vektorsko kontrolo in digitalni senzor obremenitve kabine zagotavljata mehak profil vožnje s skoraj neopaznim speljevanjem in natančnim pristajanjem na glede na obremenitev kabine.
Okolju prijazen – v proizvodnji in obratovanjuDvigalo Gen2 predstavlja nov korak v Otisovem prizadevanju po razvoju okolju prijaznih izdelkov. Nosilni trakovi in brezreduktorski motor s trajno zalitimi ležaji ne potrebujejo mazanja. Jašek tako ostane čist, brez oljnih madežev, kar omogoča enostavno sesanje prahu. Sinhronski elektromotor s trajnimi magneti in z vektorsko kontrolo frekvenčne regulacije porabi do 50 odstotkov manj energije kot klasičen reduktorski motor. Dobra zvočna izolacija preprečuje prenos hrupa in vibracij v notranjost zgradbe. Elektromagnetni filter preprečuje interferenco z ostalimi elektronskimi napravami v objektu. Poleg tega je tudi kompletna proizvodnja dvigala Gen2 certificirana z okoljevarstvenim certifikatom ISO 14001.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyPogoji uporabe | Lastniške pravice | Vaši predlogi | Kazalo