Otis Lift d.o.o.
OTIS po svetu
SLOVENIJA
The world's leading manufacturer of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Osrednja stran |
 

SERVIS IN VZDRŽEVANJE


Servis in naše storitve so na prvem mestu pri nas. Zanesljivost in učinkovitost dvigala je odvisna od zanesljivosti in kvalitete vzdrževanja. Najboljše dvigalo na svetu je samo tako dobro, kot je dober njegov servis in sistem podpore. Zato si pri Otisu prizadevamo za zagotovitev servisnih storitev na najvišjem nivoju, tako z vidika kvalitete, strokovnosti, ažurnosti in zanesljivosti.

Otis ponuja redno vzdrževanje tudi za vse naprave, ki jih proizvaja in vgrajuje. Po svetu več kot 50.000 izšolanih Otisovih serviserjev iz 1.700 servisnih centrov vzdržuje več kot 1,2 miliona dvigal, tekočih stopnic, klančin in tekočih trakov.

Naši serviserji so strokovno izšolani in opremljeni s specialnim orodjem. Ob hitri dobavi rezervnih delov in tehnični podpori neposredno iz tovarn in razvojnih centrov smo kos tudi najzahtevnejšim problemom.

Po zakonu morajo biti dvigala redno servisirana. Otis ponuja sklenitev pogodbe o rednem mesečnem servisiranju, ki pomeni za naše stranke številne ugodnosti.

Vzdrževanje dvigal in tekočih stopnic
OTIS ponuja na Slovenskem trgu vzdrževanje in servisiranje vseh vrst dvigal, tekočih stopnic in trakov. S svojim centrom rezervnih delov zagotavlja 24 urno dobavljivost in hitro odpravo napak. Naši serviserji so visoko usposobljeni za intervencije za vse tipe dvigal.

Reševanje potnikov ujetih v dvigalih
OTIS Slovenija ponuja na našem trgu storitev reševanja ujetih potnikov iz dvigal. Naši serviserji so usposobljeni za reševanje iz vseh vrst dvigal in zagotavljamo hitro in uspešno opravljeno storitev.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyPogoji uporabe | Lastniške pravice | Vaši predlogi | Kazalo