Otis Lift d.o.o.
OTIS po svetu
SLOVENIJA
The world's leading manufacturer of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Osrednja stran |
 

POVEČANJE VARNOSTI DVIGAL


Otisova prva skrb je varnost svojih uporabnikov. Iz tega razloga so bili razviti številni varnosti paketi. Vaš Otisov predstavnik vam bo predstavil najprimernejši paket z ozirom na vaše specifične potrebe.

Varnostno stikalo v jami jaška
Nameščeno na dostopu v jamo jaška, varnostno stikalo v veliki meri izboljša varnost za osebo, ki dela v spodnjem delu jaška. S stikalom se odklopi električen tok napajanja dvigala, tako da se dvigalo ne more nepričakovano premakniti.

Zaščita pogonske vrvenice
Kovinska mreža, ki se natakne in pritrdi na vrvenico, preprečuje, da bi med vrv in vrvenico prišel kakšen predmet, prsti, lasje ali obleka osebe, ki ne nahaja v strojnici dvigala.

Lestev v jami jaška
Fiksno pritrjena lestev omogoča varen dostop in izstop iz jame jaška za servisno osebje in inšpektorje.

Ograja na kabini

Serviserji in inšpektorji se pogosto vozijo na strehi kabine, kjer en napačen korak lahko pomeni najhujše posledice. Navezava z varnostnimi pasovi predstavlja še dodatno nevarnost. Zato Otis vgrajuje tudi na starejša dvigala varnostne ograje, ki predstavljajo nepogrešljiv element varnosti na kabini.

Ukazno krmilje na strehi kabine
Za servisiranje dvigala in kontrolo komponent v jašku je potrebna vožnja na kabini. Ukazno krmilje, ki je pritrjeno na strehi kabine, je eden najpomembnejših varnostnih elementov na dvigalu.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyPogoji uporabe | Lastniške pravice | Vaši predlogi | Kazalo