Otis Lift d.o.o.
OTIS po svetu
SLOVENIJA
The world's leading manufacturer of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Osrednja stran |
 

VARNOST ZA VSE

Varnost in zanesljivost sta glavna skrb Otisa od ustanovitve naprej.
Danes ima Otis eno najboljših varnostnih statistik v segmentu vertikalnega transporta. Naša stalna skrb sta razvoj in izboljšanje varnostnih elementov za naše proizvode in storitve. Naša poudarjena korporativna zaveza “safety first” oz. “Varnost pred vsem” nas konstantno zavezuje k izboljšanju naših procedur v podjetju. Kot rezultat tega je viden napredek v varni uporabi, izdelavi, montaži in servisiranju naših izdelkov. Za varnost se trudimo vsak dan.
Otisovi izdelki so trdno podčrtani s poudarkon na zanesljivosti in varnosti, ki so večkratno preizkušeni v naših testnih centrih po svetu.

Upravljamo z enim najvišjih testnih centrov v Shibayami na Japonskem. Sega 154m v višino z dodatnimi 27 m pod zemljo.

Bristol Research Center v Bristolu, Conn., ZDA, je domovanje Otisovega centra za kvaliteto in varnost. Testni stolp v Bristolu je najvišji te vrste v ZDA in sega 117 m visoko

Kvaliteta skozi “Passport”
Osnova Otisovega programa zanesljivosti je sistem imenovan “Passport”. Edinstven sistem, ki uvaja stroga preverjanja od planiranja in razvoja do proizvodnje in transporta na gradbišče. Vsak izdelek mora biti stoodstotno potrjen na vsaki točki preden lahko nadaljuje na naslednjo stopnjo. “Passport” je obvezen sistem kontrole, ki nenehno opominja, da je kvaliteta za nas, poleg varnosti, na prvem mestu.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyPogoji uporabe | Lastniške pravice | Vaši predlogi | Kazalo